28 jan Van Imhoff-onderzoek

Op zaterdag 28 januari 2023 organiseert het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) in samenwerking met de Indische Genealogische Vereniging (IGV) een workshop over familieonderzoek naar Indisch-Duitse voorouders.  Deze workshop wordt georganiseerd naar aanleiding van het NIMH-onderzoek naar de ondergang met de Van Imhoff en is bedoeld voor nabestaanden van slachtoffers van deze scheepsramp. Doordat hun (omgekomen) voorvaders Duits of Oostenrijks waren en hun voormoeders Nederlands, Indisch, Indonesisch, Duits of Oostenrijks, verloopt het genealogisch onderzoek in deze families wat anders dan gebruikelijk  Nieuwsbrief Van Imhoff-onderzoek, december 2022

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 28 jan Van Imhoff-onderzoek

  1. PW zegt:

    Twee neven van mijn vader zijn hierbij verongelukt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.