Indisch in Beeld

Mail:
Deze foto stond altijd in huis bij mijn opa en oma Schenkhuizen. De foto is waarschijnlijk gemaakt in Makassar begin jaren vijftig? Is er iemand die nog mensen op de foto herkent?

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

5 reacties op Indisch in Beeld

 1. Rick Schenkhuizen zegt:

  Hallo wat leuk … Zou wel eens willen weten hoeveel Schenkhuizen s daar nou wel niet gezeten moeten hebben of wellicht nog zitten … aangezien mijn opa R.E Schenkhuizen ook daar geboren is in 1905 te Makassar als de zoon van Frans Schenkhuizen en Theresia Frederik ….. Alle informatie is welkom gezien het zo lastig is om een totaalplaatje van de familie Schenkhuizen te kunnen maken bvd alvast 😉

  • Anoniem zegt:

   Ja,ik herken 2 personen op de foto. De derde persoon links boven leunend met zijn rechterarm tegen de pilaar is Vincent Houben. De vrouw vlak naast hem zittend rechts onder is zijn vrouw Marie Houben-Daniels. Ik weet dat ze gewoond hebben in Den Bosch en dat Vincent Houben gewerkt heeft bij het toenmalige type machine bedrijf Remington in Den Bosch.

 2. Anoniem zegt:

  Toen wij in Velp woonden , kwam er na de oorlog een fam. Schenkhuizen even bij ons in huis wonen.??

 3. Michel Houben zegt:

  Mijn ouders staan op de foto. Rechts vd pilaar in wit overhemd Vincent Houben, in het midden voor zijn benen, mijn moeder Maria Helena Houben Daniëls en uiterst rechts de oudere dame een tante, alleen bekend bij mij als tante Lena.

 4. Rudy Houben zegt:

  Op deze foto herkend ik mijn vader en moeder en mijn tante Lena ….🙏🏼🙏🏼👍🏼👍🏼
  Mijn vader Vincent Houben is getrouwd met Marie Helena Daniëls ….
  Mijn vader is geboren te Tjimahi Java ….
  Veel familieleden in Makassar.
  Familie de Vries – Brouwers – Familie Trouwerbach
  Familie Coutrier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.