Indisch in Beeld

haspel1910

Mail:

Dag Boeroeng,

Ja, ik weet wie de mensen op de foto zijn.
Drie van hen heb ik persoonlijk gekend. Inmiddels is, zoals je begrijpen zult, deze hele familie overleden.
Sinds ik Indisch4ever volg heb ik gemerkt dat er mensen zijn die in deze familie geïnteresseerd zijn. Ik heb toen ook geantwoord.
Vandaag had ik er bewust geen naam bijgeschreven.
Ik hou van deze foto. Allemaal mooie, intelligente mensen.

Ik lees altijd de berichten op Indisch4ever. Sommige onderwerpen interesseren mij buitengewoon en ik waardeer alle moeite die besteed wordt aan de site. Voor b.v. verhandelingen over slavernij, wat nu een item is, heb ik veel belangstelling. Het commentaar van lezers is niet altijd to the point. Ik heb me aangewend de reacties van de lezers door een matglazen brilletje te lezen. Zo blijf ik opgewekt en vrolijk!

Met vriendelijke groet, T

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

7 reacties op Indisch in Beeld

 1. Pierre de la Croix zegt:

  Nu ja, als het heel erg is kunt u toch gewoon NIET lezen?

  Pak Pierre

 2. ellen zegt:

  Niet zo dan, heer T. Wat vindt u erg aan het commentaar. Inhoudelijk, of taalkundig, teveel petjoh soms, etc.? Niet ter zake doende? Het is voor velerlei uitleg vatbaar. Zowel de gestelde items en het commentaar erop vind ik meestal vermakelijk, Ondanks allerlei riboet (gekissebis) eromheen tref ik heel wat intelligente, beschaafde en humorvolle commentaren aan. En, naar ik veronderstel, idem dito (Indische) lezers. En zoals de singer songwriter Wouter Muller, beweert, zijn wij mensen van twee – of meer – culturen, en kunnen wij putten uit verschillende bronnen en zienswijzen. Dat maakt, dat wij ons rijk, senang, goed, kunnen blijven voelen.

  • Pierre de la Croix zegt:

   Nu ja, ik begrijp van de heer of mevrouw T. dat er meer spannende verhalen over slavernij moeten komen. Daar past geen humor.

   Pak Pierre

  • eppeson marawasin zegt:

   Ah … goed dat u dit in de groep gooiend ter tafel brengt. Ik dacht in eerste instantie dat het om mevrouw T ging die bij de argeloze lezertjes van I4E eventjes op de koffie komt. Lucu dees. Ja, ik blijf een ‘slaaf van de lach’. En dan ook nog straks rond 5 dececember gaan we weer omdraaien, kijk maar: de ‘lach van de slaaf’. Wadoeh, sorry hoor, was eventjes niet to the point on topic. Hef nèks toh, kan niet altijd alles door mijn eigen mata glas bekijken; soms leen ik gewoon … ‘Ben ik beeldig?’***

   ***pan Tante Lien

   e.m.

 3. Boeroeng zegt:

  Ik ben zelf ook niet altijd to the point. Heel logisch als iemand vooral the point van een topic wilt lezen dan die offtopicreacties negeert. Doe ik ook.
  Gewoon doorscrollen. Zo gaat dat op fora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.