Indisch in Beeld

quote mail: Het meisje rechts is mijn lieve moeder. Angelina Chong-Bakker Die was boos om dat ze niet naast de tante mocht staan uit java.
Maar wie kent deze lui op deze foto?
Er is nog veel meer. Dank zij deze tante is mijn moeder getrouwd met mijn vader. Mijn vader was kok en zijn vriend ook.naam schip Johan de Witt Die vriend was net een broer voor hem anders was er niet meer voor hem. In China was geen keus of je kop er af door een jap. of met een schip naar een of ander land Die vriend van hem is fam.van Deze tante later woonde hij in denhaag getrouwd en een toko  en 2 kids een tweeling dochters later zijn de kids getrouwd met tweeling broers uit nederland  waar die zijn weet ik ook niet?. Fam van mijn vader zijn door de oorlog om gekomen Op een zuster na  weer zien van 40 jaar .    Ik hoop dat ik wat hoor bedank vast hier voor.

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.