Indisch in Beeld

Mail:  Ik ben de vele doosjes met oude foto’s aan het uitzoeken, wat bewaren en wat weg doen. Dan kom ik een foto tegen, 1953, denk ik. In die tijd was Marilyn Monroe de grote ster op het witte doek. Hier heeft mijn broer haar in kleur vereeuwigd. Een paar verfkwasten en een voetpomp, meer had hij niet nodig.
Met plezier denk ik terug aan de vele films die wij in de Varia bioscoop in Bandung hebben gezien.
Dus deze foto leg ik in de doos BEWAREN.

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.