Indisch in Beeld

...

.
Foto’s: Bernard Lucas Berk, met echtgenote en kinderen

Ontvangen mail:
Verder ben ik om de familiegeschiedenis completer te maken ook op zoek naar gegevens van familie van mijn vaders kant. Gegevens die gerelateerd zijn aan mijn vader Bernardus Lucas Berk, zoon van Lucas Berk en diens vrouw Komangkasih (ook wel gespeld: Comang Cassi).
Bandoeng is een belangrijke plaats geweest voor mijn familie (Berk-Middleton).
Verder heb ik nog bijgevoegde foto’s waarop o.a. mijn vader Bernardus Lucas Berk staat.
Hopelijk kan iemand mij verder helpen met meer data en foto’s van de Berk tak van mijn familie.

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

6 reacties op Indisch in Beeld

 1. Walter Kessels zegt:

  Dit is mijn oom Ben, de oudste broer van mijn moeder!
  Via een PB of email heel graag contact.

  • Harry Berk zegt:

   Ik heb een hele vage herinnering dat ik, heel lang geleden, in mijn jeugd een tante Dien (uit Breda?) een keer ontmoet heb tijdens een kumpulan van familie Berk. Is zij dan jouw moeder?

 2. Bert Berk zegt:

  Mijn vader was Pieter Berk en was getrouwd met Dorothea Sleebos en was een jongere broers waren oom Jan en Bert Berk. Beiden zijn gesneuveld in de oorlog. Mijn naam is Lucas Albertus Berk en ik ben de zoon Piet Berk. Ik heb nog twee zussen Laura en Astrid en mijn broer Edu is heel lang overleden.

 3. Winnie Bakker zegt:

  Dit is oom Ben de broer van mijn moeder. Ik ben Winnie Spiegeler de oudste dochter van Wil Berk en Theo Spiegeler, beiden zijn helaas overleden. Ik heb nog twee zusters Ingrid en Saskia en een broer Hans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.