Indisch in Beeld

quote mail:
Voor zover ik weet is de foto genomen op de thee onderneming Nadu Ardjo, ergens in de bergen nabij Malang. We zien mijn Opa Andre Willemse en Oma Amalia Willemse geboren Mendes da Costa. Op schoot bij zijn moeder zit mijn vader. Hij lijkt me hier een mannetje van misschien 3. Hij is geboren 23 januari 1916.Daar naast zit zijn jongste zus Tissie mijn tante. Dus ik schat de foto rond 1919.
Groeten, Charley.

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indisch in Beeld

  1. W.F.Freriks zegt:

    Hallo luitjes, Zeg de naam Jan Dieperink een K.N.I.L. militair jullie wat?
    Ze hadden drie kinderen.Deze foto komt bekent voor.
    Vr.Gr.W.Freriks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.