Museum Sophiahof zoekt directeur

Museum Sophiahof zoekt  directeur

Wie zoeken wij?
De ideale kandidaat voelt zich prettig in een kleine organisatie met daaromheen meerdere stakeholders. Je kan snel schakelen tussen strategie en operationele zaken en kan goed de focus op de belangen van de eigen organisatie in relatie tot haar positie in het speelveld behouden. Daarnaast heb je een visie op publieksprogrammering. Jij bent een professional die de professionals en vrijwilligers verbindt, inspireert en enthousiasmeert. Je geeft leiding en sturing aan de organisatie en voert een deel van de werkzaamheden zelf uit. Je bent daarbij gericht op verdere professionalisering van de organisatie en haar beleid. Je hebt een coachende leiderschapsstijl. Je geeft mensen autonomie en vertrouwen waar het kan en stuurt bij waar het moet. Je weet goed samen te werken in een politiek-bestuurlijk werkveld, waarbij je de eigen koers bewaakt en uitbouwt.website

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.