Veel schade door brand bij Toko Toet 

 1 juli 2022 Regio15.nl
Een brand bij Toko Toet aan de Beeklaan heeft vanmiddag voor veel schade gezorgd.De brand is omstreeks kwart voor vier ontstaan in de keuken van het restaurant. De vlammen zijn daarbij overgeslagen naar de afzuiginstallatie.Naar aanleiding van de brandmelding werden brandweervoertuigen van kazernes Centrum, Loosduinen en Scheveningen gealarmeerd.Bij aankomst kwam er veel rook uit het pand. Vijf omliggende woningen en een winkel zijn daarom ontruimd.De brandweer heeft in de keuken sloopwerkzaamheden aan het plafond moeten verrichten teneinde de brand te kunnen blussen.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.