Boek: Adoeh Seh – De weg naar Amersfoort

Jim Grondhuis:
Op 2 juli wil ik om 13:00 uur graag mijn eerste boek presenteren. De titel is Adoeh seh met als ondertitel De weg naar Amersfoort. In dit boek beschrijf ik stukjes uit het leven van achttien Indische families die in Amersfoort zijn komen wonen. Per hoofdstuk vertel ik over hun leven in Nederlands-Indie, de oorlogstijd, de naoorlogse tijd, de overtocht en hoe het die families in Nederland verging. Uiteindelijk zijn deze families allemaal in de jaren 50/60 in Amersfoort neergestreken.
Adoeh seh vraagt aandacht voor de positie van Indische-Nederlanders, in het verleden, maar ook in het heden.

Ik geef het boek uit in eigen beheer. Het betekent dat ik zonder subsidie, zonder uitgever of boekhandel werk en daarom zal je het boek via mijn emailadres moeten bestellen. De prijs van het boek is 20 euro. De presentatie vindt plaats in het Wijkcentrum Het Middelpunt op het Spinetpad 2 te Amersfoort. 

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.