Indonesie actueel

** Rechtszaak tegen politieagenten om stadionramp Oost-Java
** Indonesische films aanweziger dan ooit op IFFR.
** Politie Bali: buitenlandse toeristen te vaak betrokken bij verkeersongevallen
** Spijt van Widodo komt te laat. Zie eerder artikel.
** Ensa (26): Ik ben zonder concreet plan naar Indonesië verhuisd.

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indonesie actueel

  1. Bernadette S. zegt:

    Er zijn inderdaad veel verkeersongevallen waar buitenlanders bij betrokken zijn. Niet zo raar natuurlijk als men weet dat de meeste geen motor rijbewijs bezitten en er nog nooit één bestuurd hebben, vaak geen helm (willen) dragen en niet gewend zijn aan het chaotische verkeer en om links te rijden. De motoren zijn ook geen brommers, het zijn 125-250cc modellen (cf. Mr B) en gaan dus redelijk rap. Een auto is wat veiliger maar met een stuur rechts en andere verkeersregels is het ook oppassen.

    Ik neem aan dat genoemde Ensa nog steeds Indonesische is? Anders is het wel illegaal wat zij doet; online werken (wat de zgn. digital nomads doen) op Bali geeft weinig problemen als het maar voor buitenlandse firma’s is. Als men als buitenlandse voor Indonesische bedrijven werkt, is het een kwestie van tijd voordat men wordt gepakt en gedeporteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.