Esther Scheldwacht: ‘Het brengt mij zo veel vreugde als ik kan samenwerken met mijn zoons’

Esther Scheldwacht: ‘Het brengt mij zo veel vreugde als ik kan samenwerken met mijn zoons’
Esther Scheldwacht (54) is actrice, maar legde zich de afgelopen jaren ook toe op schrijven, regisseren en lesgeven. Ze is ensemblelid bij Het Nationale Theater en staat dit seizoen op de planken als moeder Winnie in De eeuw van mijn moeder, een familieverhaal over migratie, emancipatie en leven van Eric de Vroedt. margriet

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.