va 6 okt De Prinses van Atjeh – Ausdauer muziektheater

De Prinses van Atjeh  is een roerige voorstelling waarbij het Ausdauer muziektheater aan de hand van muziek, toneel en dans in de bloederige geschiedenis van de Atjeh-oorlog duikt.In de voorstelling blikt een Javaanse actrice vanuit haar ziekbed terug op haar leven. Ze denkt aan de koloniale bezetting door de Nederlanders, aan jungleprinses Atjeh en aan haar eigen dochtertje. Heden en verleden lopen door elkaar en raken onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De Prinses van Atjeh is een adembenemende muzikale voorstelling over een snel vergeten strijd uit de koloniale geschiedenis van Nederland. Met tekst en regie door Paul Feld en spel door Gaby Bakker en Nathalie Smoor.
Zie de speellijst .  ook in Bronbeek 7 oktober, bron foto

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.