Brief van de koning en hoog bezoek voor 100-jarige Hoofddorpse

Mevrouw Dolly Louise Franken-Waardenburg is 20 september honderd jaar geworden. Dat was een bezoek waard van locoburgemeester Mariëtte Sedee-Schuitemaker. Die kreeg te horen dat ze erg genoten had van het verjaardagsfeest eerder op de dag, en dat ze uitkeek naar het feestelijk diner dat nog zou komen. Extra leuk was dat de honderdjarige een brief van de Koning had ontvangen .
Mevrouw is weduwe. Ze heeft 4 kinderen, daarnaast nog kleinkinderen en achterkleinkinderen.Ze is geboren in Indonesië als dochter van een planter in Bandjar de buurt van Tasikmalaja op West Java.   hcnieuws.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Brief van de koning en hoog bezoek voor 100-jarige Hoofddorpse

  1. Zeker een klein zoon van haar die in Semarang is geboren.Woont nu in Jakarta.Hij is Engineur van de Hooge Technische School van Bandung(ITB) en was ooit vertegenzoordiger van de PERTAMINA( de Indonesche Olie My) in New ork.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.