Eerste editie Pasar Pusaka Grave is doorslaand succes 

Wijkgebouw Esterade in Grave vormde op zaterdag 17 en zondag 18 september het decor voor de eerste editie van de Pasar Pusaka. Organisatie van het Indische festijn in het vestingstadje was in handen van de werkgroep Pusaka, onderdeel van de Stichting Indië-Herdenking. Dankzij de honderden bezoekers – soms van heinde en verre – de gevarieerde kraampjes, demonstraties en tentoonstellingen, een optreden van Wieteke van Dort en uiteraard de vele Indische lekkernijen werden het twee prachtige dagen. Een weekend ook met een hoog ‘reüniegehalte’ en diverse warme ontmoetingen. Marita Schouten van Grave_Brabant maakte een fraaie fotoreportage van de Graafse Pasar Pusaka, die volgend jaar ongetwijfeld een vervolg krijgt.   arenalokaal.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.