Terugblik met Miljoenenjacht winnares Carmen

Voor de 25-jarige Carmen uit de stad Groningen kan de avond niet meer kapot. Ze won 211.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht op SBS6. Ze speelde haar concurrenten één voor één weg en mocht daarna het finalespel spelen. RTV Noord

Carmen is net klaar met haar studie en woont samen met haar vriend in Groningen. Ze wil van haar winnaarsgeld haar vriend, ouders en broers meenemen naar Indonesië. Specifieker de stad Manado, in het noordelijke puntje van het land: “Mijn opa en oma zijn in 1960 naar Nederland gekomen met een aantal ooms. Ondertussen is er ook weer familie terug geëmigreerd, onder andere naar Manado. Met mijn prijs kunnen we ze op gaan zoeken.  Nationale Postcode Loterij

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Terugblik met Miljoenenjacht winnares Carmen

  1. P van Geldere zegt:

    Het is jouw en verdere fam.van harte gegund.
    Wees wel voorzichtig met wat jullie doen of gaan doen.

  2. Bernadette S. zegt:

    En zeker geen geld lenen aan de familie daar tenzij je al verwacht het nooit meer terug te krijgen.

    Gelukkig is het bedrag niet zodanig hoog dat je anoniem moet blijven, dit is echt een mooi eenmalig cadeau. En met de hoge prijzen van de vluchten is het mooi meegenomen. Mijn man had zo’n 15 jaar geleden vier (!) gratis vluchten Amsterdam ⬅️➡️ Jakarta gewonnen bij KLM. Dat kwam ook goed van pas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.