Mail

Mail 1
Ik ben Maureen.
Sinds 2013 woon ik in Nederland-Amsterdam met mijn man en kinderen. Ik ben artist geweest in indonesia. Mijn artiestennaam was Maureen Marissa. Mijn single “jemput aku di sini “ Ik ben op tv en radio geweest in Indonesie.
Ik zing nu alleen nog in de kerk en wil graag weer beginnen op bruiloften/feesten etc.
Ik zag jullie website en mijn familie heeft ook hun verhaal.
Als jullie een zangeres nodig hebben voor een bijeenkomst of programma ben ik beschikbaar.    Ik ben al bij verschillende bureaus te boeken als zangeres.

Ik ben bereikbaar op 0640522353. maureen.bakker@yahoo.com

Mail 2
Ik ben voor de 2e helft van april 2022 op zoek naar een ervaren gids en cameraman/vrouw in Cepu en Malang (Oost Java), kan iemand mij helpen?
https://www.facebook.com/paul.kotvis 🤔

Mail 3
Voor een familie dag in juli bij dé INOG Leusden wordt een Indische verhalen verteller gezocht die sprookjes op z’n petjoks kan vertellen, zoals Johan Fabricius dat deed. Reacties kunnen gestuurd worden via messenger naar Ellen Eilbracht. Alvast bedankt
https://www.facebook.com/ellen.eilbracht

Mail 4
Op zoek naar nazaten van Christiaan (Chris) Jan de Jong (“chris de Jong’)
In verband met familieonderzoek naar de familie Van Braam zou ik graag in contact treden met nazaten van Chris de Jong, geboren Magelang 1920, overleden Apeldoorn 2009. Hij was getrouwd met Janna J. Oxener en na de tweede wereldoorlog in Nederland terecht gekomen. Met zijn vrouw had hij kinderen (wrschl. José en Kees) en kleinkinderen.
U kunt me mailen op: egbertfortuin@hotmail.com
Zie archieftopic, mail 1

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.