Kaartenmolen om mensen op Lombok te ondersteunen:

destentor.nl schrijft:
Marja van Ewijk deed een oproep voor een kaartenmolen voor haar prints van zelfgemaakte aquarellen. Ze verkoopt ze ten bate van Harapan Baru, een stichting in Indonesië voor mensen met een beperking en mensen die in extreme armoede leven.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kaartenmolen om mensen op Lombok te ondersteunen:

  1. Anoniem zegt:

    ik begrijp het niet zo goed. Indonesia is een onafhankelijk land!!! Er zijn in Nederland vele hulp instanties die Indonesia steunen en helpen. Maar???? what about onze eigen Bangsa en dan bedoel ik de Nederlanders/ Indischen die om welk reden dan ook niet toendertijd naar Nederland konden??? Zij en hun gezinnen leven in kommer en kwel!!!! Ik probeer hen te steunen door middel van giften aan HALIN en een enkele initiatief. Daarom hierbij wil ik dringend verzoeken deze hulp te geven!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.