Updates december 2021 van imexbo.nl

imexbo.nl:
Ik adviseer om eerst deze pagina te bekijken, mocht je geïnteresseerd zijn in de eventuele veranderingen en/of aanvullingen/updates. Op deze pagina zal je slechts de laatste 2 maanden updates vinden en de oudere updates zijn te vinden in de subpagina archief, anders blijf je deze pagina doorscrollen en dat is ook niet weer de bedoeling, tenzij je niets te doen hebt.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Updates december 2021 van imexbo.nl

  1. Hans Boers zegt:

    Ik ben van plan om de site op een klein pitje te onderhouden, dus in de toekomst zullen er weinig updates meer zijn. Dank aan eventuele bezoekers voor de eventueel getoonde belangstelling en voor de rest is het van mijn kant; Adieu goodbye en succes met wat men aan het doen is. De groeten van mijn voeten.

  2. M. Lazar zegt:

    Heel goed Hans….ik volg je al jaren op Imexbo , altijd een groot respect gehad dat je vol hebt gehouden ondanks vele zoekwerk, contacten enz.enz. om het dan op een goede manier te publiceren. Helaas blijven er altijd zeurpruimen en mensen dènken dat ze het beter weten enz.enz.
    en die moet je gewoon links laten liggen Hans.
    Terima kasih banyak Pak…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.