Peter van Dongen en Adriaan van Dis

Een bericht uit 2017, maar de moeite waard het te lezen.
.
………………………....

Adriaan van Dis (°1946) en Peter van Dongen (°1966) delen voortaan niet enkel hun Nederlands-Indische roots, maar — bijna tien jaar na de eerste aanzet — ook het auteurschap van een fraaie, verstripte versie van Familieziek, de roman uit 2002 van de bekroonde schrijver en presentator van een tv-boekenprogramma en documentaires. Van Dongen, auteur van een klein, maar fijn œuvre (waaronder vooral het op deze site tot beste Nederlandse stripalbum uitgeroepen Rampokan: Java) heeft ook de wind in de zeilen dankzij zijn volgende zomer verschijnende Blake en Mortimer.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.