Indonesië actueel

Indonesië heeft dinsdag (28/12/2021) de eerste lokale besmetting met de omikronvariant van het coronavirus geregistreerd. Het gaat om een 37-jarige man die in Medan (Noord-Sumatra) woont en recentelijk de Indonesische hoofdstad Jakarta heeft bezocht.indonesiënu.nl

Geen onderwijs, dat was volgens Fred en Myra Groen uit Vlissingen geen optie voor de kinderen op Bali. Daarom hebben ze een school gesticht op het Indonesische eiland. Door corona hebben kinderen 20 maanden geen school gehad: ”    Omroep Zeeland

**  Indonesië heeft besloten een boot met meer dan honderd Rohingya-vluchtelingen uit Myanmar toch toe te laten. De houten boot was op weg naar Maleisië, maar dobbert al dagen stuurloos voor de kust van Atjeh (Sumatra). Aan boord zijn vooral vrouwen en kinderen. NOS

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.