Mail

Mail 1
Ik ben op zoek naar gegevens van Daan Michael, geboren rond 1925 in Semarang. Zijn vader schijnt de beheerder te zijn geweest van Hotel Jansen in dezelfde stad. Daan heeft een grote rol gespeeld in het leven van mijn moeder Vera Keijner en zij heeft zelfs haar leven aan hem te danken tijdens de Japanse bezetting en de na-oorlogse bersiaptijd.
Hij is later, net als mijn ouders, ook naar Nederland gerepatrieerd en uiteindelijk in Maastricht terecht gekomen en daar gestorven. Ik zou het fijn vinden om contact te maken met eventuele nabestaanden en alsnog mijn dank te betuigen voor wat hij heeft betekend voor mijn moeder. Zonder hem was ik er niet geweest!
Rene van Haasen

Mail 2
Guus van Cleef was een Nederlandse striptekenaar, die in de jaren 1980 en 1990 werkte aan reclamestrips en een paar Disney-stripverhalen……in 1950 geboren in Jakarta,  Bron van de cartoon

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.