Ritual Bells, Global Gongs

Ritual Bells, Global Gongs  is een magisch theatraal concert met de opbouw van een opera. Het koor en twee vocale solisten zingen poëtische teksten die licht werpen op de vier eeuwen geschiedenis tussen Nederland en Indonesië. De musici spelen op de monumentale chromatisch gestemde Javaanse gongs. De serie van vijf concerten start op 18 september 2021.  sintawullur

Met haar compositie ‘Ritual Bells, Global Gongs’ vertelt Sinta Wullur het verhaal van de Indonesische geschiedenis met gamelan en basklarinet. Zo verbindt ze de muziek uit oost en west met elkaar. NRC

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.