Radio 1 spraakmakers

Dominque Latoel. Ter gelegenheid van 70 jaar Molukkers in Nederland organiseert museum Sophiahof in den Haag een wisselende expositie met werk van Molukse kunstenaars. Onder hen ook Dominique Latoel. Hij laat verslaggever Marielle Beers kennismaken met zijn kunst.


Katrien Fokkema. Ze werd na de oorlog geboren in Indonesië. Tegenwoordig is ze actief als vrijwilliger voor de Stichting Pelita, die al bijna 75 jaar hulp biedt aan slachtoffers van de Japanse bezetting van Nederlands Indië en de chaotische periode die daar op volgde. Inmiddels wordt ook hulp geboden aan de naoorlogse generatie.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.