Updates april van imexbo.nl

Zie de lijst van updates april

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Updates april van imexbo.nl

 1. Hans Boers zegt:

  De updates betreffen veelal families die in de jaren 1950/1951 opteerden voor het Indonesisch staatsburgersschap en waarvan sommigen later spijtoptant werden en naar Nederland vertrokken en Nederland als tussenstaion gebruikten op zoek naar voorspoed en geluk.

  Ik heb getracht zoveel mogelijk uit te zoeken wie de families waren, omdat zij soms niet eens de register almanakken of andere historische bronnen haalden en zij in hun verklaringen heel vaak hun gezinsleden vermeldden, wie hun ouders, grootouders en kinderen waren, wat hun beroep was. Veel KNIL en SS families, de “kleine man” dus en veel namen ook van de Inlandse echtgenotes. Veel lief en leed en hun wel en wee. Van sommige families heb ik niet alles geopenbaard wegens wet op de privacy m.b.t. nog in leven zijnde nazaten.

  Kortom, ik meen dat er voor genealogen en anderen die op zoek zijn naar voorouders wel wat nuttigs tussen zit.

  • Jan A. Somers zegt:

   “wat nuttigs tussen zit.” Het werk is op zichzelf al nuttig. Een never ending story! Die zgn Indische gemeenschap was een ratjetoe! Daar is geen burgerlijke stand tegen opgewassen. Van horen zeggen! Vanaf dat mijn moeder geëcht was, bestond zij. Haar vader was wel bekend in de burgerlijke stand. Haar moeder niet! Die bestond dus niet.

  • waluparmo zegt:

   Hr Hans Boers Wil U zo goed zijn om Uw email adres aan mij testuuren.Hartelijk dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.