Boeken

Ferdy Karto: De Kroepoekmummie  verschijnt op 26 februari om 16u!
Je kunt het die dag hier volgen.
Duik mee in de avonturen van Susila, Nindita en de olijke Perban Pita – zoon van een eigenzinnige jenglot. En dan is daar nog de stoere, maar tegelijk nette oma: nenek

Facebook, archieftopic,

Geboren tussen de apen , roman van Tiny Mazereeuw.
Beieren 1880
Gunnar, de jongste zoon van de familie Schultze, groeit op in het boerenbedrijf. Hij verafschuwt de werkzaamheden. Wanneer zijn vader komt te overlijden verlaat hij zijn ouderlijk huis. Na een opleiding in Harderwijk komt hij als soldaat in Nederlands Indië terecht. De verschrikkingen van die periode raken Gunnar diep.

In Moederstad gaat Philip Dröge in het moderne Jakarta op zoek naar sporen van het oude Batavia. Meer dan drie eeuwen lang woonden zijn voorouders in de stad, zo heeft hij ooit van zijn Indische opa gehoord. Maar wie waren ze? In wat voor stad leefden ze? Hoe is twintig procent Aziatisch DNA in hem terechtgekomen? Tijdens een meeslepende zoektocht naar antwoorden legt hij de historie van de stad én zijn familiegeschiedenis bloot. Uit het verleden duiken de meest verrassende voorvaders en -moeders op. Een Duitse soldaat die aan het moorden slaat, een slavin van Soembawa, een Hollandse haremhouder

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Boeken

  1. Als Wilders last hebt vanMohammaden,moet hij voorbeeld nemen van Indonesia ,waarde Politie 6 led en van deFront Pembela Islam doodgeschoten heeft.Deorganisatie van 17 millioen leden opgedoekt en de leider opgepakt en fondsen geconfisceerd emet een Christen die Hoofd v.Politie is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.