Bali vanaf 31 juli 2020 weer open voor binnenlandse toeristen

Per 31 juli 2020 zet Bali de deuren weer open voor binnenlandse toeristen. Een aantal zaken waar rekening mee moet worden gehouden bij een bezoek aan het Indonesische eiland in dit coronatijdperk.
1. COVID-19-vrij
Binnenlandse toeristen moeten kunnen aantonen dat zij COVID-19-vrij zijn. Dit kunnen zij doen door middel van een zogeheten COVID-19-vrij-verklaring met een negatief COVID-19 testresultaat, verkregen na afname van een PCR-test (swab-test) of Rapid-test (sneltest). Deze gezondheidsverklaring heeft een geldigheid van 14 dagen na uitgifte.    indonesienu.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bali vanaf 31 juli 2020 weer open voor binnenlandse toeristen

 1. Robert zegt:

  Binnenlandse toeristen alleen? Ik blijf hier maar bumbu Bali eten!

 2. Anise zegt:

  De soep werd -zoals gewoonlijk hier- natuurlijk niet zo heet gegeten; de Balinese overheid kondigde aan dat iedereen een swab test moest ondergaan. Zoiets kost al snel 1,5-2 juta en was strenger dan elke andere Indonesische locatie. Wat eigenlijk onwettig is zonder PSBB. Maar tegen die prijs ook bijna onmogelijk voor veel gezinnen. Dus toen hebben ze voor de conformiteit de Rapid Test er maar aan toegevoegd.

  De stranden zijn ook weer open trouwens.

 3. Anise zegt:

  #bumbu bali#

  Jammer genoeg ben ik daar nu niet want hier is het nu Eid Qurban. We proberen elk jaar in Europa of op Bali te zijn in deze periode om dit te ontlopen.

  Gelukkig zijn er door de maatregelen niet zoveel dieren verzameld op de straten en de slachtpartijen vallen nog mee. Maar de moskeeën zijn wel open en het was werkelijk de hele nacht prijs, zelfs met kleine kinderen aan de microfoons. Daar zouden ze in landen als UAE of Saudie Arabië niet mee wegkomen.

 4. Ook kinderen moeten de wreedheden van het slachten van het vee zien. En eventueel de persoon die de offer brengt, het vee zelf pakken.Dat is de lering van het Mohammadanisme.

 5. Bung Tolol zegt:

  @Volgens mij hangen de Balinezen overwegend het Hindoeisme aan ,zoals vroeger op Java ,dus een Balinees mag varkensvlees eten ,wat dat buitenlandse toerisme betreft ,zonder toerisme is Bali zowat ten dode opgeschreven ,zelfde geldt voor de binnenstad van Amsterdam zonder buitenlandse toeristen was de Amsterdamse binnenstad een enge lege spookstad ,eind van het jaar /begin volgend jaar kunnen wij de rekening van Covid opmaken ,dan pas kunnen wij zien hoe dat kleine virusje te keer is gegaan ( economisch )positief effect van Covid ? er rijden veel minder auto,s op de weg ,er wordt nu veel meer aan thuiswerk gedaan ,de lucht en het water is plotseling veel schoner ,er vliegen ook een stuk minder vliegtuigen en dat is maar goed ook want vliegtuigen zijn hele hele grote vervuilers !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.