Lichter dan ik

In Trouws Boekenclub stellen lezers vragen aan een door hen gelezen auteur. 1e aflevering: Dido Michielsen over ‘Lichter dan ik’.

‘Lichter dan ik’ hielp de een de Paasdagen door, de ander wil weten of het geschikt is voor als de boekenclub straks weer bij elkaar kan komen. Bij een derde lezer bracht Dido Michielsens ‘Lichter dan ik’ herinneringen naar boven aan eigen ­ervaringen met Nederlands-Indië. Sinds Trouw drie weken geleden een oproep aan lezers deed om als boekenclub ‘Lichter dan ik’ samen te lezen, en vragen te mailen voor de auteur, ontving de krant tientallen mooie reacties.
Daarvan stelde de redactie een lezersinterview samen. In deze eerste aflevering is het woord aan Dido Michielsen

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Lichter dan ik

  1. Willemijn zegt:

    Heel mooi en indringend geschreven boek, ik was weer terug in Indonesië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.