Het is muisstil bij mijn moeder (90) in Nieuw-West

Samen lemper snacken
Mijn moeder (90) woont in een kleinschalig verzorgingshuis in Nieuw-West. Ze woont er met vier andere mensen die net als zij wortels hebben in Nederlands-Indië. Met de fiets ben ik er in 20 minuten. Ik realiseer me dat ik in mijn handjes mag klappen dat ze nog leeft, nog steeds scherp van geest is en ook nog eens dichtbij woont.  De Westkrant

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.