Diana Monoarfa

23 maart 19.00
Kijk op deze facebookpagina.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Diana Monoarfa

  1. Anoniem zegt:

    De naam MONOAFA is in Gorontalo van edele stand of feodaal.Bekende familie is goeduiziende SANDIAGA UNO die net verloren heeft in de verkiezingen tegen de vice presedent van president Jokowi.Monoarfa is de naam van zijn groot moeder en Iliana UNO em Henkie Uno die eergisteren gestorven is.Maar nu is er een minister Suharso Monoarwa die meer op een Chinees lijkt.

  2. De naam MONOAFA is in Gorontalo van edele stand of feodaal.Bekende familie is goeduiziende c SANDIAGA UNO die net verloren heeft in de verkiezingen tegen de vice presedent van president Jokowi.Monoarfa is de naam van zijn groot moeder en Iliana UNO em Henkie Uno die eergisteren gestorven is.Maar nu is er een minister Suharso Monoarwa die meer op een Chinees lijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.