Brengdang

 

 

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Brengdang

 1. Somige Mohammaden beweren dat de corona virus een leger van Allah is om mensen met te veel zonden ter straffen.

 2. En de Christen schijnheiligen ook!

  • Bung Tolol zegt:

   Ja en de Pest werd vroeger verspreid door Heksen ,Homo,s en Joden en de ergsten waren homofiele Joodse heksen ! Trouwens door de Pest werd het halve Europese vasteland uitgeroeid .Wat het Corona virus betreft we kunnen lering trekken uit de aanpak van vooral Taiwan ,Hongkong en Singapore .daar heeft het virus weinig kwaad gedaan door goede voorzorgmaatregelen ! In New York namen ze het virus niet erg serieus ,nou we zien het resultaat !

   • R Geenen zegt:

    @Wat het Corona virus betreft we kunnen lering trekken uit de aanpak van vooral Taiwan ,Hongkong en Singapore .daar heeft het virus weinig kwaad gedaan door goede voorzorgmaatregelen @
    Wat te zeggen van het onlangs in de pers beschreven tuig in o.a. Amsterdam en hoe ze zich gedroegen in het openbaar vervoer?

 3. R Geenen zegt:

  Maar niet door de schijnheilige mohammedanen.

 4. Jan A. Somers zegt:

  Volgens de heer Trump is het dat Chinese virus. De Spaanse griep kwam ook niet uit Spanje, maar uit Haskell County, Kansas. De troepentransporten naar Europa zorgden voor een verdere verspreiding.

  • Lord Dendeng zegt:

   De Spaanse vlieg kwam ook niet uit Spanje, voorzover ik het heb begrepen.

  • Arthur Olive zegt:

   “Volgens de heer Trump is het de Chinese virus.”
   Er is niets mis om het de Chinese virus te noemen. Niet alleen dat het in China begon maar het communistische gouvernement daar heeft het zolang mogelijk een geheim proberen te houden en zelfs hun medische doctoren gedrijgd met gevangenis straf.
   Hierdoor is het een wereldpandemic geworden.
   Nu probeert China met hun propaganda de Amerikaanse military te beschuldigen dus Trump doet niets verkeerd om te laten weten dat het uit China komt en er goed aan heeft gedaan voor een flightban uit China en daarna uit Europa omdat de Chinezen probeerden te komen via Europa. De World Health organisatie probeert China aansprakelijk te maken.

   Het eerste geval van de Spaanse griep was in Kansas maar men weet niet zeker of het daar is opgelopen.
   De EBOLA pandemic begon bij de Ebolarivier in de Gongo
   MERS (Middle East Respiratory Syndrome) begon in het Middenoosten.

   • Jan A. Somers zegt:

    Maar ze hebben het wel prima aangepakt. Terwijl Trump het steeds bagatelliseerde: Dat zal Amerika nooit overkomen! Het gaat ook niet over dat hij het zo noemde, maar het gaat over de toon. Houdt dit soort koude oorlog er aub buiten, het is al erg genoeg.

    • Arthur Olive zegt:

     “Maar ze hebben het wel prima aangepakt.”
     Eerst heeft China het geheim gehouden en nu geloofd u in hun propaganda dat het goed is aangepakt door hun.

    • R Geenen zegt:

     @Houdt dit soort koude oorlog er aub buiten, het is al erg genoeg.@
     Ben met u eens. Ook in SoCal constateerde ik dat er bepaalde groepen van de bevolking het virus probleem aan hun laars lappen. Achter mijn huis en tegenover de 4 baan weg is een park. Mexicanen en/of Zuid Amerikanen hielden daar een partij. Afgelopen zaterdag liepen 4 spaans sprekenden op het trottoir met veel plezier. In de winkel Target, gisteren, liepen 4 spaans sprekenden in de leeftijd van tussen de 20 en 25 samen door de winkel en naar de kassa zonder afstand te houden. Afgelopen zondag reed ik naar de Indonesische market om mijn bestelde eten op te halen. Onderweg kwam ik diverse open huis signs langs de weg tegen. En dat terwijl het houden van een open huis nu is verboden. O, op de open huis signs stonden o.a. spaanse namen zoals cortez. Ik ben een gewaarschuwd mens.

   • Lord Dendeng zegt:

    China wants to control the whole world economy; grab all, lose all!

 5. Robert zegt:

  Where did the 1918 influenza pandemic begin?
  Some medical historians and epidemiologists have theorized that the 1918 pandemic began in Asia, citing a lethal outbreak of pulmonary disease in China as the forerunner of the pandemic. Others have speculated the virus was spread by Chinese or Vietnamese laborers either crossing the United States or working in France.Jan 20, 2004

 6. Robert zegt:

  Some medical historians and epidemiologists have theorized that the 1918 pandemic began in Asia, citing the lethal outbreak of pulmonary disease in China as the forerunner of the pandemic. Others have speculated that the virus was spread by Chinese or Vietnamese laborers either crossing the United States or working in France.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.