Rassenvermenging 

Rassenvermenging is de ergste misdaad!
Als de rechter aan hem vraagt of hij het zou toestaan dat een van zijn kinderen (‘stel dat u die heeft’) later dolverliefd wordt op een Indonesisch meisje, wordt hij fel. Het antwoord is duidelijk: absoluut niet. Ik ga niet akkoord! Waarom niet? Omdat de vermenging van rassen misdadig is en zal leiden tot degeneratie van alle rassen. column chrisklomp.nl.
Het vonnis

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Rassenvermenging 

 1. Robert zegt:

  Rassenvermenging misdadig? Is inteelt misschien beter? Liefde is nog altijd blind.

 2. Robert zegt:

  There is only one race, the race of HUMANITY.

 3. Robert zegt:

  There is only one RACE, the RACE of HUMANITY!

 4. e.m. zegt:

  Ratrace ?!

 5. Jan A. Somers zegt:

  “of hij het zou toestaan dat een van zijn kinderen (‘stel dat u die heeft’) later dolverliefd wordt op een Indonesisch meisje, wordt hij fel. ” Gelukkig was zijn vader in Nederland toen hij verliefd werd op een Indonesisch meisje. Anders waren er geen Indo’s. Wat een raar verhaal, ik ben maar niet naar de link gegaan.

  • Bert krontjong zegt:

   Pak Somers zegt “” Wat een raar verhaal ,ik ben maar niet naar de link gegaan “” Tja mr Somers u komt ook niet uit Kootwijkerbroek ! ( Gelukkig maar )

 6. Henk Anthonijsz zegt:

  Rassenvermenging? Hoe zijn de “Indo’s” dan ontstaan?

 7. Bert krontjong zegt:

  Ha ha ha ,wie heeft nou werkelijk dat stuk gelezen ? Lees goed een jonge man uit Kootwijkerbroek ,nou ja Kootwijkerbroek ! gemeente Barneveld in de Gelderse Vallei ,deze jonge man is 37 jaar en is in de stellige overtuiging dat ras vermenging niks is ,dat heeft de natuur bewezen ,volgens hem ,maakt hem dat een racist ? Ik denk van niet ,hij denkt een beetje benepen maar dat doen sommige moslims ook ,hij doet verkeerde uitspraken ,die strafbaar zijn ,ja kun je conclusie uit trekken ,dat hij niet zo slim is maar die streek is zeer en zeer conservatief ,die jongeman kan er niks aan doen ,zo is hij opgevoed ! Dan wordt hij veroordeeld tot 140 uur taakstraf ,waar moet hij die uitvoeren ? Amsterdam ? Hou toch op ! De Amsterdamse bevolking is voor meer dan 50 % gemengd ,deze jonge man is een product van zijn omgeving ,die behoor je niet te straffen ! Ben ik het dan met hem eens ? NEE natuurlijk maar om hem te straffen voor een paar domme uitspraken ,hou toch op ! Kun je Rutte ,Baudet en Wilders ook wel straffen .

  • Jan A. Somers zegt:

   “nou ja Kootwijkerbroek ! gemeente Barneveld ” maart 2019: 58.109 inwoners. En Kootwijk, beroemd van de radioverbinding met Indië.

   • Bert zegt:

    Kootwijkerbroek inwoners 5245 is een dorp in de gemeente Barneveld ,gewoon een agrarisch dorp ,vroeger zei men een boerendorp met 0 allochtonen ,een Godvrezend dorp ,ja dan weet je het wel ! Radio Kootwijk ligt er nog wel een stukje vandaan meer bij Apeldoorn .

  • Arthur Olive zegt:

   Wat deze rechtzaak van Pieter van der M. (37) betreft is er toch wel een groot verschil tussen de vrijheid in de VS en Nederland.
   Hier in Amerika kan men ze’n mening uiten, wat die ook is,zelfs tegen de president.
   De wet in Nederland wat dit betreft hangt dus helemaal af op wat de rechter er van denkt, die kan zelf beslissen waar de grens van meningsuiting is. Die grens is dus niet door de wet aangeduid.
   Aan de andere kant zijn ze uiterst voorzichtig om niet de achternaam van de misdader te publiceren.

 8. Bert krontjong zegt:

  Ben er uit ! Heb de goede straf gevonden voor si Pieter uit Kootwijkerbroek ,wat dan nou hij moet een week lang die film en muziek van Krontjong Asli van Leo Spel en Guus Becker bekijken ,dan kan hij zien dat 2 rassen ( Maleisische ras en Kaukasische ras ) samen met een mix groep ( De Indo,s ) het ook wel goed met elkaar konden vinden ( Niet altijd natuurlijk ) maar het was en is mogelijk ! Denk dat si Pieter zich kapot schrikt als hij Guus Becker hoort zingen maar ja hij moet leren ,dat er nog meer is in het leven dan alleen Kootwijkerbroek .

  • PLemon zegt:

   @…en is in de stellige overtuiging dat ras vermenging niks is ,dat heeft de natuur bewezen ,volgens hem ,maakt hem dat een racist ? Ik denk van niet ,hij denkt een beetje benepen…

   #benepen of meer onwetend? Want in gesloten gemeenschappen worden bij de samensmelting slechte genen/eigenschappen meervoudig bij een boreling doorgegeven. Alles pleit daarom voor vermenging om dit te vermijden en de kans te vergroten de goede genen van beiden de kans te geven op een voortbestaan.

   *** In sommige Nederlandse vissersdorpen komt een opmerkelijk hoog aantal patiënten voor van enkele zeer zeldzame genetische ziektes. Sommige van deze erfelijke ziektes zijn zelfs in deze dorpen ontstaan. In het geval van De Spakenburgse ziekte, de Urkse ziekte (broze botten), de Katwijkse ziekte en de Volendamse ziekte is de aandoening zelfs naar het dorp genoemd waar deze veruit het meeste voorkomt. De belangrijkste oorzaak hiervoor is dat deze dorpen eeuwenlang een gesloten gemeenschap zijn geweest waar weinig met buitenstaanders werd getrouwd. De inteelt die hierdoor ontstond zorgt er zelfs vandaag nog voor dat sommige genetische ziektes hier relatief veel voorkomen.

   https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/168644-erfelijke-ziektes-in-vissersdorpen.htmlkk

   • Jan A. Somers zegt:

    “deze erfelijke ziektes” Maar denk erom dat dat genetisch mechanisme net zoveel effect heeft aan de pluszijde! Net als wiskunde, aan weerzijde van de nul maken alleen de plus en de min het kwalitatieve verschil..

    • PLemon zegt:

     @ …het kwalitatieve verschil…

     #Vanzelfsprekend kunnen de plusgenen in een inteeltsituatie zich verveelvoudigen maar dit wordt minder als negatief ervaren. Bij onderzoek herstelt zelfs het negatieve inteelteffect zich op den duur.

     *** Goede effecten
     Blijft over de vraag welk effect inteelt op de lange termijn kan hebben op de genetische samenstelling van de bevolking. Ook wat dat betreft is er volgens Neel weinig of geen reden tot bezorgdheid. Op de korte termijn leidt het praktiseren van inteelt in aanvankelijk “goed gemengde’ populaties tot de verhoogde manifestatie van kwaadaardige recessieve genen. Maar op de lange termijn zullen deze boosdoeners juist verdwijnen door selectie.

     Neel: “”Inteelt leidt, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, tot het geleidelijk “wegspoelen’ van recessieve genen uit de populatie. Afwezigheid van inteelt daarentegen leidt tot de ophoping van nieuwe mutaties. Het is maar de vraag wat voor de populatie beter is.

     “”Het vooroordeel tegen huwelijken tusen bloedverwanten is een Westerse uitvinding van pas zeer recente datum. Maar zulke verbintenissen waren hoogst waarschijnlijk de regel gedurende het overgrote deel van onze evolutionaire geschiedenis. Nog maar enkele duizenden jaren geleden leefde de hele mensheid in kleine groepjes en was inteelt niet de uitzondering, maar de norm.”
     https://www.nrc.nl/nieuws/1993/03/04/de-voordelen-van-inteelt-7175116-a951575

 9. Henk Anthonijsz zegt:

  Rasvermenging. In het voormalig Ned.Indie. Ontstaan door het KNIL. Daar dienden o.m. Nederlanders, Duitsers. Fransen, Engelsen.. Vermenging met . vrouwen van o.m. Java. Menado. Ambon etc. De kinderen uit deze vermenging zijn de diverse INDISCHE MENSEN ( de INDO’S) verspreid over de hele wereld.

 10. Bert krontjong zegt:

  Rasvermenging ontstaan door het KNIL ? Het KNIL ,koloniale leger circa 1814-1950 ,zeker vele Indo,s hebben een voorvader ,die gediend heeft bij het KNIL ,ik ook heb er 2 en aangezien er niet veel Europese dames voorhanden waren ,hebben ze hun lusten botgevierd op Inlandse schonen maar al in 1598 zeilden die Hollanders /Zeeuwen naar de Oost en in 1602 werd de VOC opgericht ,denk eerder dat door toedoen van de VOC ,die rasvermengingen plaatsvonden ,trouwens Spanjaarden ,Portugezen etc zaten ook al in die contreien en die Europese mannen moesten toch wat ? Dus daar vonden ook al rasvermenging plaats ,niets nieuw onder de zon .Wat Pieter uit Kootwijkerbroek ( Gemeente Barneveld ) vergeet is dat de beroemde Barnevelder kip een kruising is van verschillende kippen en zo is die beroemde kip campur ontstaan ,dus vermenging is niet altijd slecht beste Pieter ! Ja want zeg zelf De Barnevelder Kip is een superieure kip ,neusje van de zalm maar wel een mixje .

  • Arthur Olive zegt:

   “trouwens Spanjaarden , Portugezen etc zaten ook al in die contreien en die Europese mannen moesten toch wat?”
   Onze rassenvermenging is uniek vergeleken met die van andere kolonies in dat wij de nationaliteit van de vader kregen Dit gaf ons rechten die andere kolonies niet hadden.
   Het eindresultaat was echter het feit dat iedere Indische repatriant ze’n moederland verloor en zijn heil moest zoeken bij een vreemd vaderland die hem niet gunstig was.

   • Loekie zegt:

    Nou, Sarina en haar kind kregen weinig nationaliteit als Jan Fuselier ‘m was gesmeerd. En heel veel Jantjes zijn ‘m gesmeerd.

    • Arthur Olive zegt:

     Het was een kwestie van het kind erkennen voor de nationaliteit en de naam.

    • R Geenen zegt:

     @@kind erkennen voor de nationaliteit en de naam@@

     De ambtenaren die de namen registreerden waren toch voornamelijk Nederlanders. Kon men bij hun, zeker voor WW2 de kinderen registreren volgens de man zijn nationaliteit?

    • Arthur Olive zegt:

     Dat registreren werd alleen gedaan als je jouw kind lief had en/of je verantwoordelijks gevoel had. De meeste vaders hadden dat niet waardoor er meer Indo’s waren zonder de Nederlandse nationaliteit.

    • Jan A. Somers zegt:

     Erkennen is aannemen als je eigen kind. Dus vanzelf ook naam en nationaliteit.

    • Anoniem zegt:

     “Bent u niet getrouwd of heeft u geen geregistreerd partnerschap met de moeder van het kind? Dan krijgt u bij de erkenning niet automatisch het ouderlijk gezag. Zonder ouderlijk gezag kunt u niet meebeslissen over de opvoeding van uw kind. Ook kunt u dan niet optreden als zijn of haar wettelijke vertegenwoordiger. Hiervoor moet u eerst het ouderlijk gezag aanvragen.”
     https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/erkenning-kind/vraag-en-antwoord/kind-erkennen-gevolgen

    • Jan A. Somers zegt:

     “krijgt u bij de erkenning niet automatisch het ouderlijk gezag.” Dat klopt, maar erkenning staat los van ouderlijk gezag. Daar hoort een moeder bij, en die hoeft niet bij de erkenning zijn betrokken. Die was al de moeder, en de vader moest het nog worden. Alleen naam en nationaliteit!

    • Anoniem zegt:

     “Daar hoort een moeder bij,”
     En bij eenoudergezinnen?

    • Jan A. Somers zegt:

     “En bij eenoudergezinnen?” Ik weet ook niet alles! Ik heb verteld wat ik zo ongeveer weet. De rest kunt u bij de ambtenaar van de burgerlijke stand vragen. En de meeste gemeenten zijn digitaal bereikbaar voor vragen. Ook ‘Mijn Overheid.nl’. Op dit soort websites (I4E, Javapost e.d.) wordt erg veel in het rond gevraagd. Maar dan kan een antwoord ook uit het wild komen. Gewoon op Google zoeken! Daar kunt u kiezen uit meerdere antwoordbronnen.

    • PLemon zegt:

     @….Gewoon op Google zoeken!

     # Erkenning kind na de geboorte

     *** https://www.denhaag.nl/nl/geboorte-en-adoptie/erkenning-kind-na-de-geboorte.htm

   • R Geenen zegt:

    @@iedere Indische repatriant ze’n moederland verloor en zijn heil moest zoeken bij een vreemd vaderland die hem niet gunstig was.@@
    Wat te denken van de Europeanen van niet Nederlandse afkomst. Werden die na de oorlog en na de bersiap gewoon als Nederlanders gezien? Ik bedoel daarmee de Duitsers, Belgen, Fransen, Engelsen, Portugezen, enz

 11. e.m. zegt:

  Pieter zou never 140 uur werkstraf hebben gekregen, vermits hij zich had laten bijstaan door Advocatencollectief “Zwarte Kip” !

  • Tolol ,ook een kip zonder kop zegt:

   Pieter was duidelijk geen KNIL militair ,want Pieter zei zo eens iets ,wat hij zal berouwen .””Indische vrouwen ?:”” …… “”Je kan nog beter kippen houwen “”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.