9 sept Veerkracht

In Veerkracht laat Chantal zien dat door creativiteit en doorzettingsvermogen je jezelf kan redden, zolang je ook open staat voor je identiteit waar in de Indische en Molukse wereld steeds meer open over gesproken wordt. Zelfs na een revalidatie van acht maanden na een diagnose Fibromyalgie, blijft Chantal recht overeind staan shop.lecturium.nl.

Han Dehne: Op 9 september a.s. heb ik de eer het eerste exemplaar in ontvangst te mogen nemen van dit zeer bijzonder boek in het Werftheater te Utrecht. Wat er zo bijzonder aan is? Dit boek is geschreven vanuit een ander gezichtspunt. Een biografie, een ontdekkingstocht van een Indisch/Molukse vrouw die opgroeide als kind binnen een gebroken gezin.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen, Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.