Indische en Spaanse hapjes, het grote wapen van Patrick Cuevas

ed.nl:  Zijn combinatie van Indische en Spaanse hapjes is het grote wapen van Helmonder Patrick Cuevas (39). Hij hoopt daarmee hoge ogen te gooien tijdens het SBS6-kookprogramma Masterchef. De komende weken is Patrick Cuevas elke werkdag te zien bij de kookwedstrijd van SBS6. Hij is de man met zijn arm in een beugel. Cuevas wijst voor de boosdoener naar de hoek van de woonkamer: een skateboard. Hij had net een week opnames gehad toen hij daarop onderuit ging. Gebroken arm.

deondernemer.nl: . “De combinatie van die twee keukens is mijn geheim. De jury was onder de indruk van mijn familiegerechten. Ik merk dat mensen het speciaal vinden als ik zowel Spaans als Indisch kook. Maar ik ben ermee opgegroeid, ik weet niet beter.”

Zie afleveringen .

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.