Zijn er dames die getrouwd zijn met een indo?

” Dat zijn meestal zulke vreedzame mensen “– ja over het algemeen zijn het wel hele rustige mensen maar ze kunnen ook zo gek als een deur zijn vergis je niet haha.

Ik mag Indo’s heel graag, jammer dat ze klein/iel en onaantrekkelijk zijn.  Gelezen op dit Forum

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zijn er dames die getrouwd zijn met een indo?

 1. Boeroeng zegt:

  Ik ben niet iel.
  Ik pik deze belediging niet.
  Waar kan ik protesteren ?

  • eppeson marawasin zegt:

   Ali B???

  • J.C.Meijer zegt:

   Inderdaad heb je ook Indo’s van alle formaten, haar-gelaatskleuren,en afkomst.Hangt er van af wie de voorouders zijn. Oorspronkelijk ontstaan uit een Nederlandse man en een Indonesische vrouw. Van mijn kant ook ontstaan uit een Javaanse en een Hollandse man,later gemixt met een Duits,Armeens-Perzische voorouder.Mijn ouders zijn iets kleiner dan 170m. Daartegenover heb ik ook tantes van alleen Duits,Nederlands en Javaanse afkomst die forser en groter zijn.Je moet ze ook niet over 1 kam scheren,wat men vaak in Europa met alles en iedereen doet,dat wel dom is.

 2. Daantje Adel. zegt:

  Ali B ook niet. Gewoon protesteren bij de bond van Unta je weet wel. Trouwens Boeroeng, waar maak je je druk om? Diegene die het schreef keek toevallig in de spiegel 😉 en die is zich een sate kambing geschrokken.

 3. ronaldo zegt:

  ooit vond een vrouw mij, na het horen dat ik 82 kilo woog, ook best wel tenger(op t iele was)..hoe kom je dr bij zei ik…toen ik haar ontmoette, begreep ik t..ze woog zelf bijna net zoveel als een orka…heb ze dus maar niet op t droge gehaald…lol

  maar wat een onzin forum zeg..je zit al 2 jaar met een indo en je weet nog steeds niet wat voor vlees je in de kuip hebt..vooral zo’n vrouw met ervaring…:)

 4. eppeson marawasin zegt:

  Maar dat is toch een cultureel kenmerk van een Indo, dat je niet weet wat voor vlees je in De Kuip hebt. Neem nu jeugdtrainer Stanley Brard(’t broertje van) en assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst. Hebben we nu Vlees, Vis of een Champion in De Kuip?

  e.m.

  • Boeroeng zegt:

   Daar zit een wijze spreuk in:

   “Meis, ken je de indo niet. Huw er dan niet mee”

   ps Stanley Brard is een achterneef van Patty

   • eppeson marawasin zegt:

    ’t Is maar goed dat we u achter de hand hebben. Ik begin een beetje in de war te raken van al die beroemde Indo’s en hun familiale vertakkingen. Het zijn er eigenlijk best wel veel (beroemde Indische Nederlanders). Power to I4E!!!

   • Pierre de la Croix zegt:

    Wat dacht je van deze:

    “Wie het kleine niet eert, is de Indo niet weert”?

    Pak P.

   • eppeson marawasin zegt:

    Ze heeft de klok horen luiden, maar weet niet waar haar Indo uithangt

   • Jan A.Somers zegt:

    Ik heb zo het idee dat Nederlandse meisjes best weten waar bij haar Indo de klepel hangt.

   • eppeson marawasin zegt:

    @Jan A.Somers, op 30 oktober 2012 om 16:06 zei:
    Ik heb zo het idee dat Nederlandse meisjes best weten waar bij haar Indo de klepel hangt.@

    Zo niet, trekt de Indo zelf aan de bel!*** (niet stenigen)

    ***uit ’50 tinten vaal geel’

    e.m.

   • Pierre de la Croix zegt:

    Des Indo’s wedding bell.

    Pak Pierre

 5. P.Lemon zegt:

  Gezien de opmerking: “Hb een nicht die getrouwd is met een indo……. Aan het begin was het wat lastig met de taal met haar schoonouders, maar dat is geen probleem meer. Ze zijn laatst voor het eerst naar indonesie gegaan, een prachtig land, hoe ik het op de foto’s heb gezien”…….heb je zo je twijfels of het wel om een indische nederlander(gemengd) gaat of dat het om een zoon uit bv een genaturaliseerd indonesisch gezin gaat. Weten de marokkanen veel dat het nogal uitmaakt. De europese biologische invloed zorgt er toch voor dat de indo’s niet zo klein en iel van postuur zijn. Zie je vooral terug in generatie 3 of komt het door de groei-hormonen in de daging?

 6. Arthur Olive zegt:

  Vrouwen die met een Indo zijn getrouwd kunnen altijd een bumper sticker voor hun auto laten maken met de woorden, “BID VOOR MIJ, IK BEN GETROUWD MET EEN INDO”.

 7. van den Broek zegt:

  Zijn er Heren die getrouwd zijn met een Indo,

  Ik heb het dus over een intra-raciale keuze: Bij de eerste generatie was het schering en inslag. Bij de 2de generatie was het al heel veel minder en bij de 3de generatie heeft het old-timerwaarde. Als we niets doen wordt de raszuiverheid bedreigd.

  Maar wat is de rede van een verwaterende raszuiverheid, waarom zoekt de spermatozoide niet het juiste eitje?: is de reden dat een Indo klein/iel is maar toch zo aantrekkelijk als bvb Boeroeng en daarom afvalt als hitsige partner. Of is het de hormonale statistiek die parten speelt.
  Ik kwam gewoonweg te weinig Indo’s tegen om één als partner uit te kiezen, voor mij geen Pasar of line dancing om een gewilde partner als troostprijs naar huis te dragen.

  Hoe kunnen wij de kans op een raszuiver Indo-Paar vergroten ook bij een 5de generatie. Apropos, ik was niet één van grootsten, op school alhoewel ik niet klein geschapen ben (is dit Nederlands??) Ik stond als kleine vaak vooraan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.