Wayang Willem

foto serge ligtenberg

foto serge ligtenberg

Het is Hemelvaartsdag en het is volle bak in het Bibit-Theater. Tot en met de laatste stoel toe is de zaal gevuld voor Wayang Willem. De wajangvoorstelling is dan ook een bijzondere voorstelling, want het vertelt het verhaal van Willem van Oranje. Een typisch Hollands verhaal, uitgevoerd door de Indonesische poppenspelers Pak Ledjar Soebroto en zijn kleinzoon Ananto Wicaksono (roepnaam Nanang). Het levert een spectaculair beeld op. Tijdens de vechtscènes vliegen de wajangpoppen door de lucht.   tong tong.  Film

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.