TTF 28 mei: het afscheidsconcert van Andy Tielman

Radio Tokeh:     Zaterdag op 28 mei aanstaande om 19:30 in het Bintang theater van Tong Tong Festival gaat dit memorable moment gebeuren. Voor de fans van Andy Tielman de laatste gelegenheid om nog life van de Andy’s Tielman show te kunnen genieten.  archieftopic

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op TTF 28 mei: het afscheidsconcert van Andy Tielman

 1. Carmen Tielman zegt:

  Beste fan,
  Allereerst wil ik u bedanken voor de aandacht en lieve wensen die Andy, Loraine en ik, van u hebben ontvangen. Neem het ons niet kwalijk dat we het op deze manier doen. Andy zou het graag persoonlijk gedaan hebben maar u begrijpt dat dat niet mogelijk is.
  Zoals u allen bekend is Andy voorlopig onder strenge medische zorg. Zo heeft hij dus zijn ups en downs. Maar hij is zijn fans dankbaar en trouw en van een laatste optreden (Pasar Malam/Tong Tong Fair) is wat hem betreft dus nog geen sprake. Laten wij allen positief blijven en hem niet als overleden beschouwen of beschrijven zoals in Indradja Post b.v. met een eigen interpretatie van Jan Hesseling. Zo zijn er meerdere. Ze beseffen denk ik niet wat ze de familie aandoen.
  Helaas moeten wij constateren dat menigeen aan Andy’s ziekte nog geld en aandacht wil verdienen. Laten we hopen zij gezond blijven.
  Nogmaals dank voor alle lieve wensen,
  namens Andy en Loraine,
  Carmen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.