Indisch4ever op de TTF (25 mei)

—–  de Foto’s zijn hier te bekijken.  —- De kop is er af! Onze eerste pasardag zit er alweer op. De tijd vlóóg voorbij, we hebben maar een fractie gezien maar gelukkig hoeven we het niet bij 1 bezoekje te laten en zullen op andere dagen de rest wat nader gaan bekijken. Eerst wilden we ons oriénteren waar alles gesitueerd was dit jaar en de nieuwe indeling bekijken. In eerste instantie lijkt het simpeler omdat de tenten bijna achter elkaar schijnen te liggen, maar het is toch even wennen allemaal.
De officiële opening vond dit jaar plaats op het grote Tong tong podium. Persoonlijk vind ik dit leuker, gezelliger niet dat beslotene, en gewoon voor een ieder toegangkelijk. De opening werd verricht door wethouder Marjolein de Jong, voorafgaande een toespraak door Ellen Derksen en optredens van dans- en muziekgroep Beksan Puro Pakualaman, uit de Paku Alaman. Wel jammer dat tegelijkertijd (12.30u) andere optredens, lezingen hun aanvang namen.

In het Bibit presenteerde schrijfster Griselda Molemans haar boek “Oog van de naald”, een thriller over een tattoo­-maniak……Molemans werd geïnterviewd door Alfred Birney. Volgende keer zijn de rollen omgedraaid, dan wordt Birney geïnterviewd door Griselda over zijn onlangs verschenen trilogie.

Apa lagi…gedeelten gezien van optredens Harry Koster, Workshop Paatje Phefferkorn, veel oude en nieuwe bekenden ontmoet. Erg leuk te merken dat velen trouwe lezers zijn van Indisch4ever. Zo maakten we ook kennis met mensen uit Duitsland en de VS die ons bloggie dagelijks bezoeken.In het IndoRock café trad Pagaja op en Lode Simons met zijn band.
Tot slot konden wij, dankzij tussenkomst van  Donald Tick, kennismaken met de Royalty’s uit Indonesia. Het was een supergezellige dag, ‘k verheug mij op vrijdag, dan ontmoeten wij onze vrienden uit Den Helder en misschien komen we nog een verdwaalde Italiaanse Indo tegen in onze “kampong” op het Malieveld.      naar deel 2

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2011. Bookmark de permalink .

8 reacties op Indisch4ever op de TTF (25 mei)

 1. Boeroeng zegt:

  Harry en Alfred weer fit ?
  Griselda is altijd fit en stralend..
  Paatje, nog steeds kampioen in de fitheid?
  Lode Simons en NIRG ook weer herrezen en fit ..
  ahhhhhhhhhhhhh mooie opening weer

 2. nelly zegt:

  neen, was niet Lode en NIRG, andre band, uit Den Helder geloof ik

 3. Boeroeng zegt:

  Jajaja… mensen uit Den Helder weten uit de band te springen !
  Maar NIRG X-plosion is wel herrezen en fit… vanavond en overmorgen spelen ze.

 4. nelly zegt:

  .en zie mn filmpje (sepuluh menit)
  tot morgen lui, sampai besok ja!

 5. ronaldo zegt:

  van het hele filmpie, vind ik die twee meissies het leukste,waarvan eentje met t-shirt in spiegelschrift…weet niet van wie het dochters zijn…:)…en die band is ook geinig, maar vooral wat er naast stond is erg interressant, die koelers met die groene letters…hahaha…leuk allemaal hoor, nelly.
  hoop je daar binnenkort ook te zien en deze keer niet in de kamer kecil ya…

 6. nelly zegt:

  eyyy Ronnie, we gaan vandaag dus en ik denk ook ’t hele weekend, mail me dan, spreken we af
  meissies zijn van mij joh, anak perempuan saya
  xx

 7. L.S.; U bent uniek mbt het nieuws over de TTF.Heeft U nog ergelijke krantenartiekelen gelezen online(opening TTF 2011?).Dank.
  Hoogachtend;
  DP Tick

 8. Al zegt:

  Coole clip hey van de 1e dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.