100 Jaar Beb Bakhuys en ZAC

Op zaterdag 1 oktober 2022 is het precies 100 jaar geleden dat de toen 13-jarige Beb Bakhuys werd voorgedragen als juniorlid van ZAC. Op 1 oktober viert de oudste voetbalvereniging van Zwolle dan ook niet alleen het 129-jarig bestaan, maar ook de start van het Beb Bakhuysjaar.

Belangstellenden zijn om 12.30 uur van harte welkom bij een presentatie van historicus Gerrit van der Vorst over het bewogen leven van het voetbalicoon dat ZAC én Zwolle landelijk op de kaart zette. Om 14.30 uur trapt Emir Akkaya (6), het achterachterneefje van Beb Bakhuys, de wedstrijd ZAC1 – Hatto Heim 1 af.  RTV Focus

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.