Indonesië actueel

*** bron street art solo

*** indonesienu: De bewoners van de populaire kustplaats Canggu in het zuiden van Bali zijn een petitie gestart tegen de geluidsoverlast door lokale bars en cafés. ‘s Nachts slapen wordt hen onmogelijk gemaakt want de dreunende muziek houdt hen tot in de vroege uurtjes wakker.

*** eenvandaag : Nederland is kampioen exporteren van plastic afval naar het buitenland. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Plastic Soup Foundation. 70 miljoen kilo belandt er jaarlijks in Indonesië. “

*** indonesienu: Het dorpsbestuur van Kuta wil bezoekers laten betalen om toegang te krijgen tot het strand. De inkomsten zullen worden gebruikt voor onderhoud van het strandgebied.

*** AD : Prehistorisch skelet met oudste amputatie ooit gevonden in grot Indonesië

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indonesië actueel

  1. Bernadette Sia zegt:

    Ja, het kan snel gaan; een aantal jaar geleden was Canggu nog een kalme plaats naast het wat drukkere Seminyak wat weer een rustiger alternatief was voor Kuta met het hoge Oh Oh Cherso gehalte door de Australische jeugd.

    Nu is het een plaats geworden voor hipsters die zichzelf ongelofelijk trendy vinden. Naast Ubud met het hippie / naakte yoga publiek één van de meer irritante plaatsen op het eiland.

    Er worden veel uitgaansmogelijkheden en clubs gecreëerd, een voorbeeld is die van Hotman Paris, de Batak topadvocaat. Ook Raffi Ahmad is er in de buurt aan het investeren. Als je die zijn TV docusoaps hebt gezien, weet je wel hoe laat het is.

    Als je nog naar Bali wilt en wat van de oorspronkelijke sfeer wilt opsnuiven, moet je het nú doen. Maar de prijs van de vluchten loopt uit de hand hè; reken voor een business class trip met Qatar Airways nu maar op €6.300 i.p.v. de gangbare €2.200. Alleen met Turkish Airlines kan je nog enigszins voordelig vliegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.