Persoonskaart verbindt generaties

Start je als beginner met je onderzoek, dan heb je met een persoonskaart (PK) de basisgegevens van de eerste generaties vóór jou snel verzameld. Nu we tegelijkertijd deze bron van karton naar digitale data omzetten, kun je je PK-aanvraag in de toekomst ook sneller in je mailbox verwachten.
Om een vliegende start van je onderzoek te bereiken, kun je bij het CBG een persoonskaart (PK) van je voorouders aanvragen. Het CBG beheert persoonskaarten van jouw voorouders die zijn overleden tussen 1939 en 1994. Na aanvraag via het formulier op deze pagina ontvang je een kopie van de kaart uit het bevolkingsregister in je mailbox. Voor familieleden die zijn overleden na oktober 1994 kun je al gedigitaliseerde persoonslijsten aanvragen.    CBG

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.