11 sept Hallo Bandoeng

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 11 sept Hallo Bandoeng

  1. Miel van Hutten zegt:

    Ik weet niet zker of de link naar ‘Hello Bandung’ dezelfde link is als deze link https://www.facebook.com/groups/1503092533261125/permalink/2985843461652684/ , maar op deze link die ik ontving via een bevriende relatie verscheen een ingekleurde foto die afkomstig is uit ons familiebezit. Ik heb die foto, die ik vond tussen oude familie papperassen, gescand en gebruikt voor een artikel in het jaarboek no.30 (2017) van de Indische Genealogische Vereniging. Voor zover ik me herinner is die foto (origineel zwart-wit) niet elders geplaatst op internet. Ik heb geen Facebook account en zal er in de toekomst ook nooit één hebben. Ook heb ik nooit een verzoek gehad die foto te mogen gebruiken en mocht die er zijn geweest dan zou ik zeker toestemming hebben verleend. Zo zie je maar hoe informatie toch een weg weet te vinden in de spelonken van het internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.