De verandering

Zie TV-programma:
De Molukse ouders van Ed Leatemia (foto is van zijn website) komen begin jaren 50 naar Nederland met de belofte dat ze terug mogen. Het tegendeel blijkt waar, en haat en onbegrip schieten wortel. Ed wordt geboren en ook hij voelt zich slachtoffer van de gebroken beloftes. Het gaat totaal mis met hem. Als Nederland in de jaren 70 wordt opgeschrikt door jonge Molukkers die trein- en schoolkapingen plegen, is Ed erbij betrokken. De kapingen mislukken en Ed raakt nog dieper verzeild in de drugs en belandt meerdere malen in de gevangenis. Pas als zijn moeder plotseling overlijdt, wordt Ed wakker geschud en doet hij een poging om hulp te vinden bij de God van zijn moeder.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.