Grootvader gevonden !!

Mail:

Beste lezers,
Heel wat jaren geleden heb ik (Erwin Gomis) eens een oproep gedaan. Was toen op zoek naar de biologische vader van wijlen mijn vader. 

Heb jaren lang gezocht en om een heel lang verhaal kort te maken bleek zijn voornaam niet te kloppen. Hier kwam ik achter nadat ik een DNA test heb laten doen. Na een aantal weken kreeg ik de uitslag en die luidde als volgt: 4 Close Family, 1 Half Aunt 3 Cousins. Deze tante blijkt de half zus van mijn vader te zijn en ze heeft nog 2 zusters. Heb ondertussen al een tijdje contact met ze en de reacties zijn positief. Ze bleken zelf ook de DNA test gedaan te hebben omdat er hun familie ook al het vermoeden was dat hun vader een relatie had tijdens zijn periode in de Royal Navy WW2 

De naam van mijn Biologische Opa is Martin William Brown en niet Basil zoals wij altijd dachten. Wat de reden ook was om niet zn naam te gebruiken ga ik verder niet over uitwijden en wat men in die periode allemaal deed ga ik niet over oordelen. Want als hij er niet geweest was zou mijn vader nooit geboren zijn en was ik er ook nooit geweest.

Nu even sparen om de familie te bezoeken, dat wordt een reisje Engeland en Australie. 

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.