Soeboer weer open

De toekomst van Haags-Indisch icoon Soeboer was enige tijd onzeker. Al voor de coronacrisis moesten restaurateurs Ragner en Nathalie Flink zware tegenslagen verwerken. Maar na lange tijd gaat het bekende restaurant aan de Brouwersgracht vanavond eindelijk weer open. AD.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Soeboer weer open

 1. Anoniem zegt:

  Dit restaurant is illegaal gevestigd, staat niet op dit adres ingeschreven bij de KvK. Staat wel geregistreerd op het adres Volmerlaan 17 in Rijswijk, dit is een kantoorpand dat ”postadressen” verhuurd. Zou hier een ”Flink,, luchtje aan zitten?

  • Bung Tolol zegt:

   @Anoniem :Waar een flink luchtje aan zit is uw reactie ! U beticht een zaak van illegale activiteiten maar doet dat anoniem ,tjonge jonge FLINK hoor !

   • Anoniem zegt:

    Ik beticht niemand, ik benoem wel een keihard feit, dit is iets heel anders! Zie ter inzage de KvK. Is de door u vermelde naam wel uw echte naam? Iedereen kan er boven zetten wat hij of zij wil. Heeft geen enkele waarde. Maar ik bedien u graag op uw wensen, mijn naam is, van der Toorn. Noem mijn naam gerust aan de betrokkenen, deze weten wie ik ben.

  • Indorein zegt:

   Illegaal gevestigd??:
   Illegaal wordt niet bepaald door geen inschrijving in de KvK. Bepalend is wel of het bedrijf BTW-plichtig geregistreerd is bij de Belastingdienst Ondernemers.
   De KvK is een achterhaald archaisch instituut wat nog stamt uit de tijd van de Napoleontische overheersing. Veel informatie uit het Handelsregister klopt niet met de werkelijke situatie.
   Vroeger waren er geloof ik 39 KvK’s, maar nu is dat gereduceerd tot 1, en ook nog eens als totaal overbodig instituut onder het Min.v. EZ.

   • Jan A. Somers zegt:

    “De KvK is een achterhaald archaisch instituut” Nou, nee. Wanneer u niet bij de KvK bent ingeschreven, dan is uw bedrijf geen rechtspersoon. Beslissingen nemen als ‘persoon’ kunt u zelf natuurlijk altijd, maar de rechtsgeldigheid staat dan niet vast. Als u zakelijke afspraken maakt van grote omvang, dan is het nuttig even dat bedrijf bij de KvK te checken. Voor u zit daar dan een redelijke veiligheid ingebakken.

   • Bung Tolol zegt:

    Waar het om gaat bij dat restaurant ,is de vestiging vergunning ,Dus een zaak met een drankvergunning ,twee toiletgroepen ,verder moet er een bepaald oppervlakte zijn en ook de hoogte is belangrijk ,zo zijn er nog wel een aantal eisen ,voorportaal etc Dus illegaal een restaurant runnen met drank is schier onmogelijk ,ken wel dan zou je het diep verstopt op een moeilijke plek moeten doen ,Hier is bij Soeboer geen sprake ,de eerste de beste agent kan de vergunning opvragen en die moet dan ook getoond worden Maar meestal heb je daar Bureau Bijzondere Zaken voor ..

 2. Bung Tolol zegt:

  Ja grappig Anoniem van 14.03 uur ,oftewel Dhr van der Toorn heeft een groot gevoel voor humor ! .😂 Of en dat kan ook ,dia bukan orang Indo .Maar hij is wel in mijn achting gestegen door zijn naam te noemen en niet op de vlakte te blijven ,daarom djempol 👍

 3. Bung Tolol zegt:

  @Kata tolol tidak menjunjukkan seseorang dengan sifat narsis !……………………………….. @Het woord tolol duidt niet op een persoon met een narcistische inslag ! Iemand met een narcistische inslag zal zich nooit en te nimmer Bung Tolol noemen ,want zij zijn zo vol van zichzelf ,alleen zij hebben altijd gelijk ,ongelijk zullen zij nooit toegeven ,het is bij hun IKKE.IKKE.IKKE en de rest kan STIKKE,STIKKE.STIKKE ! Voelt u zich aangesproken ? Heb toch geen beestjes bij de naam genoemd ? 😎😎😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.