Waarom het kleinste restaurant van Nederland zo snel mogelijk wil heropenen

39dfb-kingsdishIn hun kleine, maar o zo knusse restaurantje, pakt Huisman een foto van de muur. Daarop de aanstichter van al het culinaire moois dat in KingsDish te krijgen is: zijn Indonesische oma die hem leerde koken. Opa staat ook op de foto. Een blanke man, geboren in Drenthe, later bij de KNIL gegaan en in 1944 vermoord door de Japanners.
Indisch bloed
Het zijn vaak dit soort verhalen over Indonesië die de bezoekers van hun restaurant vaak met elkaar verbinden, zegt Apon, die door haar achternaam vermoedt dat ze zelf ook Indisch bloed heeft. ,,Ik voel me er heel verwant mee.’’   AD.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.