Lespakket De Wereld van Oost, sponsors gezocht

Stichting op zoek naar financiële partners voor lancering van verdiepend (les)materiaal en meet ups op basis van multiperspectiviteit voor kennisdeling en dialoog over dit onderbelichte deel van de Nederlandse geschiedenis.

Om de dialoog over het onderwerp onder een breed, jong publiek te stimuleren, ontwikkelt de East West Foundation ter verdieping op de film ook het educatieve project DE WERELD VAN DE OOST. Op deze website wordt de geschiedenis op laagdrempelige manier voor een jong publiek tot leven gebracht met historische bronnen en persoonlijke getuigenissen. Er is speciaal lesmateriaal bij ontwikkeld voor middelbare scholen en het MBO.

Om de kosten in de komende 12 maanden te dekken is de stichting op zoek naar €150.000,-. Die wordt gezocht bij welgestelde filantropen en mecenassen onder de 2 miljoen Nederlanders die een speciale (familie)band hebben met Indonesië.      De Dikke Blauwe.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.