Frans Klein is Omroepman van 2020 

Frans Klein is door mediavakblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar. De directeur Video van de NPO kreeg de bijbehorende wisselbeker overhandigd door Jeroen Pauw, die de titel vorig jaar won.
Volgens de jury onderstreept de Nederlandse publieke omroep “jaar in, jaar uit haar impact” en staat het buiten kijf dat de publieke omroep van grote meerwaarde is in het Nederlandse medialandschap. “Dat is niet in de laatste plaats te danken aan Frans Klein”, meldt het vakblad. Hij wordt onder meer geprezen voor de gewaagde opzet van talkshow Op1, waar iedere dag een ander talkshowduo presenteert.   NOS

Links portret: uit Pinda*, pagina 53 ……..Rechts tekst: broadcastmagazine

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.