Corona in Patria te Bussum

Het Bussumse verpleeghuis sloot drie weken geleden haar deuren nadat bewoners op drie verschillende leefgroepen besmet bleken met het coronavirus. Het bleek totaal te gaan om twaalf besmette bewoners. Patria meldde vorige week al dat daarvan vier bewoners waren overleden. Dat aantal is afgelopen week opgelopen naar zeven.
Patria is vanwege de coronagevallen nog altijd dicht voor bezoek van buitenaf. Bestuurder Roy Dom van het overkoepelende Nusantara Zorg gaf vorige week al aan te hopen dat de uitbraak van het virus na de twaalf besmettingen onder controle is.  NH Nieuws

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.