Niet doorgaan theaterfestival biedt Boulevard ook nieuwe kansen

Zo maakt de Boulevard voor het eerst een tv-uitzending. De aanleiding is dat er 75 jaar geleden een einde werd gemaakt aan de Japanse bezetting van het toenmalige Nederlands-Indië. Die wordt bij Omroep Brabant uitgezonden op 15 augustus. Viktorien van Hulst directeur van de Boulevard, zegt: ,,We hadden al het plan al om uitgebreid stil te staan bij de herdenking en de verhalen van Indische Nederlanders en Molukkers. We vonden dat we dit niet konden laten wachten”. De première van een theaterstuk over dit onderwerp van Bo Tarenskeen is vanwege corona uitgesteld naar volgend jaar, maar de oudere voorstelling De Indië Monologen (in een regie van Tarenskeen) wordt in openluchttheater De Citadel wel opgevoerd.    bd.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.